Newsletter

Učenici i učitelji moji, prijavljivanjem na ovaj njuzleter dobićete detaljnije informacije o tome kako efikasno, na jednostavan način, da vodite svoje preduzetničke projekte.

Upravo to je i svrha mog kosnusltanstkog rada – da naučite da svoja poslovanja vodite preduzetnički (jednostavno, inicijativno), ali na kompanijski način (efikasno, sistemski), odnosno da za svoj trud i rad dobijete zasluženu nagradu: više slobodnog vremena, finansijsku slobodu, osećaja smisla… ili šta god da je svrha zbog koje vodite svoj biznis.

A do te nagrade se dolazi samo jednim putem – tako što se kroz borbu sa raznoraznim problemima koji nas snalaze na putu do uspeha, menjamo, učimo, razvijamo i rastemo zajedno sa našim poslovanjima.

Prijavi se na njuzleter i menjaj se, uči, razvijaj se i rasti zajedno sa mnom! <3

P.S. Da biste se uspešno prijavili na listu potrebno je da potvrdite svoju sabskripciju putem mejla koji će vam stići u vaše sanduče (ako nije u “primary” folderu potražite ga u folderu “spam”).

 

"Radi po malo, svaki dan... Ja ti kažem - to je recept. Ako mi ne veruješ, samo pogledaj vreme. Jer ono konstantno uspeva i da dođe i da prođe. Ali nemoj da mi kažeš "vreme brzo prolazi..." ili "vreme sporo prolazi". Jer vreme ne prolazi ni brzo ni sporo, ono samo prolazi. Po malo, svaki dan."